Nabwire Angelina

Nabwire werd veel te jong zwanger. Ze moest stoppen met haar school en verloor hierdoor het zicht op een toekomst. Gelukkig kon ze meedoen aan het Adopteer een Geit project. Tijdens de bijeenkomsten met andere tienermeisjes werd ze weer gemotiveerd om terug naar school te gaan. Maar kort daarna overleed Nabwires vader aan AIDS. Nabwire moest toch weer stoppen met school. Dankzij de organisatie PEFO kon haar schoolgeld wel worden betaald. Ook de vervolgopleiding tot verpleegster wordt gedeeltelijk door PEFO bekostigd. Voor het gedeelte dat Angeline zelf moet betalen gebruikt ze de geiten. Toen haar eerste geit kleintjes kreeg, kon ze een geit teruggeven aan het project. Een andere geit is verkocht voor schoolgeld. Op dit moment zijn er drie geiten waarvan er twee weer snel kleintjes zullen krijgen. Voor het schoolgeld voor haar zoontje komen de nieuwe geiten goed van pas! Nabwire is erg blij dat er nieuwe hoop is voor haar en haar zoontje!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *